"Hygge i havnen"

I år er markedet med i "Hygge i havnen" - nu prøver vi det af og flytter ud på vejen Alléen. "Vores" plads vil blive brugt til musik, madtelte mm.

PRAKTISK INFORMATION:


Vi skal stå på vejen Alléen fra hjørnet af Gl. Brovej og ned til frisøren i én lige række, det stykke af Alléen vil blive spærret af fra kl. 7.00 til kl. 17.00 og naboer bliver adviseret i god tid.

I kan komme til jeres plads fra kl. 7.30, hvor jeg er færdig med at måle op - i skal dog senest ankomme kl. 8.30.

Det er ikke muligt at vælge en bestemt plads - pladserne vil blive tildelt i den rækkefølge i ankommer. I kører ind på Alléen, læsser af på jeres tildelte plads helt ude i kanten og kører hurtigt ud igen via Gl. Brovej eller videre ud ad Alléen mod Enø-broen. Der må ikke sættes pavillon eller borde ud på vejen, førend alle har læsset af (ellers kan andre ikke komme forbi når de kører ud igen). Der er kun 1 time til aflæsning af 25 stadepladser, så det skal gå lidt kvikt. Der er god tid til at ordne jeres bod efterfølgende, så det skal nok gå.

Når i ankommer skal i dreje ned ad Alléen midt i Brosvinget (svinget hvor Karrebækvej stopper og Brosvinget starter) - i kan ikke komme til fra Gl. Brovej eller Alléen fra Enø-broen.

Markedet åbner kl. 10 og lukker kl 16. I pakker jeres ting/pavillon sammen og sætter det ude i kanten, hvorefter i kan hente jeres biler og kører ind samme sted som i ankom om morgenen.

Der er plads til 25 stadepladser (først til mølle-princip) som koster kr. 225,00. Hver stadeplads måler 3 x 3 meter (som passer til en almindelig pavillon), biler/trailer kan denne lørdag ikke medbringes. P-pladser vil være på stejlepladsen ved Spar-købmanden.

Hav tålmodighed med hinanden - både når i ankommer og skal derfra igen.


I KORTE TRÆK:

1. Ankomst ml kl. 7.30 og 8.30 via Alléen i svinget på Karrebækvej-Brosvinget.

2. Læs af i kanten af jeres stadeplads og kør til stejlepladsen ved Spar-købmanden og parker.

3. Når alle har læsset af kan der stilles op.

4. Markedet åbner kl. 10 og lukker kl. 16.

5. Pak sammen (også pavillon) og stil det i kanten - afhent bil og kør ind samme sted som om morgenen. Kør ud igen via Gl. Brovej eller videre ud ad Alléen.

6. Ryd op efter jer og tag jeres skrald med. Det skal nok blive en rigtig god markedsdag.